1

اتحاد ملتی‌ها با اشاره به اظهارات اخیر بهزاد نبوی ، برخی که سیاست‌ورزی را تنها در فعالیت‌های انتخاباتی و حضور در قدرت یاد گرفته‌اند، می‌گویند معلوم نیست جامعه‌محوری یعنی چه!

سرویس سیاست مشرق- بهزاد نبوی طی گفتگویی به تغییرات صورت گرفته در جبهه اصلاحات ایران واکنش نشان داده و از مرض بچه گانه چپ روی اصلاح طلبان انتقاد کرده است.

نبوی در گفتگویی با مجله «آگاهی نو»، با انتقاد از جوزدگی برخی جوانان اصلاح طلب تصریح کرد که آنان به دنبال حرکت قانونی، مسالمت آمیز و با نتایج تدریجی نبوده و دنبال حرکت های زودبازده هستند.

وی در این گفتگو از وجود فضایی در میان بدنه اصلاحات سخن به میان آورده که کار نظام در اعتراضات ۱۴۰۱ را تمام شده دانسته و دنبال جا باز کردن در حرکت های بعدی بودند.

نبوی در این زمینه می گوید، تصور می کنم برخی افراد در بدنه اصلاح طلبان طی یک سال گذشته، به این نتیجه رسیده‌اند که کار دارد تمام می شود پس بگذارید ما برای حرکت های بعدی خودمان را آماده کنیم و جا باز کنیم در حرکت بعدی. استنباط من این بود. حالا نمی دانم چقدر درست است و چقدر غلط. ولی احساس می کنم که نگران بودند که سرشان بی کلاه بماند.

وی در ادامه با انتقاد از مرض چپ روی بچه گانه در جریان اصلاحات تاکید می کند، من تفکر چپ روانه را قبول ندارم. خیلی از کارهایی که انجام می شود چپ روی است؛ چون وقتی کاری بکنیم که عاقبت آن را ندانیم چه می شود، همین طور دیمی حرکت کنیم، اسمش می شود چپ روی...خدا بیامرزد مرحوم شعاعیان را که با هم مبارزه مسلحانه می کردیم، در نقد چپ روی در آن زمان می گفت «این ها چپ نیستند، لوچ اند یعنی چشم هایشان تا به تا می بیند و نمی شود اسم این ها را چپ گذاشت».

این دست انتقادات صریح از سوی بهزاد نبوی همچنان از سوی اصلاح‌طلبان رادیکال مورد انتقاد قرار دارد، بررسی‌های رسانه‌ای نشان می‌دهد که انتقادات اخیر بهزاد نبوی در خصوص راهبردهای بخشی از جریان اصلاحات و تشکیک در زمینه جامعه محوری مورد بحث در حزب اتحاد ملت قرار گرفته و تصریح شده است که افرادی همچون نبوی در دوگانه های کلیشه‌ای گرفتار هستندو

اتحاد ملتی‌ها با اشاره به اظهارات اخیر بهزاد نبوی ، برخی که سیاست‌ورزی را تنها در فعالیت‌های انتخاباتی و حضور در قدرت یاد گرفته‌اند، می‌گویند معلوم نیست جامعه‌محوری یعنی چه!

اتحاد ملتی دلیل انتقاد اصلی بهزاد نبوی را عادت وی به سیاست ورزی پارلمانتاریستی محض ارزیابی کرده و تصریح می کنند که نبوی و همفکران وی تصور دیگری از انواع دیگر سیاست‌ورزی ندارند و دائم در دوگانه‌های کلیشه‌ای گیر کرده‌اند؛ گویی سیاست‌ورزی اصلاح‌طلبانه خارج از دوگانه حضور در انتخابات از سویی و صبر و انتظار منفعلانه در سوی دیگر نیست.

رادیکال های جریان اصلاحات با تاکید بر اصالت و تاکید بر راهبرد اتحاد ملت مبنی بر تولید قدرت اجتماعی برای توزان قوا تصریح می کنند راه دیگر سیاست روزی در شرایط کنونی «ارتباط با اقشار اجتماعی» و «ایجاد ائتلاف‌های جدید» به منظور ایجاد قدرت‌های تازه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    1 1
    بهمن 88 سازمانهای نظرسنجی امریکا صحت نتیجه انتخابات 88 را تایید کردند کسی خبردار نشد اینم روش
  • IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    0 0
    بهزاد نبوی وقت آرامش و سکوت توست. آرام بگیر
  • IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    0 3
    یعنی در صورتی ائتلاف شکل گرفت مانند انتخابات پاسخگوی سوالات بمنظور روشنگری و پیشینه افراد و عملکردها در میان نخواهد بود و به شکل و شمایل و دو کلام شعار و سخن بسنده شود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس